Blog

2.03.2015 13:39:29

Microsoft Açık Fikirler Yarışma Başvuruları Başladı

Microsoft Açık Fikirler Yarışma Başvuruları Başladı

Microsoft olarak, gün geçtikçe önem kazanan bulut stratejisi kapsamında Microsoft Türkiye Azure bulut platformunda Android ve iOS mobile için “Açık Fikirler” adıyla bir uygulama geliştirme yarışması düzenliyoruz.Türkiye’nin bilişim gücü Microsoft, yaratıcı düşünceyi desteklemeye devam ediyor. Farklı cihazlarda kullanılan tüm farklı yazılım platformlarını desteklemeyi ana hedefi olarak belirleyen Microsoft, Microsoft Türkiye Azure bulut platformunda Android ve iOS mobile uygulama geliştirme yarışması “Açık Fikirler”i hayata geçirdi.

 

Uygulama geliştiricilerin 23 Şubat ve 23 Mayıs tarihleri arasında başvurulabildiği yarışmaya katılmak için Android veya iOS platformu kapsamında yazılan veya hali hazırda bulunan uygulamanın servislerinin Azure’da host edilmesi gerekiyor.

 

Yarışmayı, Türkiye’deki Azure kullanımının %10’dan fazlasının açık kaynaklı uygulamalardan geldiği ve bu konunun hızla büyüdüğü gerçeğinden yola çıkılarak düzenledik. İlk 3’e giren uygulama sahiplerinin birbirinden özel hediyelerle ödüllendirileceği yarışmada, kazanan uygulamalar ve geliştiricileri Microsoft başarı hikâyesi olarak da yayınlanacak.

 

Projenin maksimum 350 kelimelik kısa açıklaması, uygulamanın resimleri ve projenin Google Play Market veya Apple AppStore linki ile başvurulan yarışmada birinciyi Xbox One + Kinect, ikinciyi ve üçüncüyü ise Xbox One bekliyor!

 

Uygulama geliştiriciler! Projelerinizin Facebook ve Twitter’da paylaşılmasıyla daha çok oy toplayabilme şansı bulacaksınız.